Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Υπόθεση Όλιβερ

 Νέα παραγγελία από την εισαγγελέα Αρείου Πάγου




Στον εισαγγελέα καλείται να καταθέσει η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, για να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη, τη οποία η ίδια υποστήριξε δημόσια ότι γνωρίζει.


Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας  να πάρει κατάθεση από την Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, καθώς με δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι γνωρίζει το όνομα του δράστη της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα.


Σύμφωνα με δηλώσεις της, η Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης Ζώων γνωρίζει το όνομα του δράστη και το έχει καταθέσει στην αστυνομία, ενώ υπάρχουν όπως υποστηρίζει υπάρχουν και μάρτυρες.


«Εάν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι», τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.




Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η πραγματογνωμοσύνη για λογαριασμό της εισαγγελίας που έκανε ο Νίκος Παπαΐωάννου, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής στην Κτηνιατρική Σχολή και ευρύτερα γνωστός καθώς ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, ο οποίος συμπεραίνει ότι το ζώο δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία επέστρεψε εκ νέου στον αρμόδιο εισαγγελέα με την προσθήκη του εγγράφου πορίσματος που παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/12).


Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η πρώτη έκθεση της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα, η οποία περιλαμβάνεται στην δικογραφία, έκανε λόγο για κακοποίηση του Όλιβερ με αιχμηρό αντικείμενο από ανθρώπινο χέρι.


Πηγή: popaganda.gr


Pafsilipon:  Πάντως με το επίσημο πόρισμα, "μάθαμε" πως υπάρχει κτηνίατρος με 20 - 25 χρόνια (ή όσα είναι που είναι πάρα πολλά) ενεργής άσκησης επαγγέλματος, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το τραύμα από μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο από την επίθεση αγέλης ζώων !!!

Το οποίο σε εμάς τους αδαείς προκαλεί τρομερή εντύπωση !!!

😮😮😮

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Η Αράχοβα έχει πιο σοβαρά θέματα.

Μήπως έχετε δει καθόλου τον στολισμό στα διπλανά χωριά.

Συγκρίνετε λοιπόν με τον δικό μας και απαντήστε μου.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές πέρασαν. Τα δίποδα γίδια ψήφισαν ΑΥΤΟ. ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

Nick Charitos είπε...

20:11

Δεν ήταν ψήφος αυτή, ΝΤΡΟΠΗ ήταν.

Όσον για την χώνεψη, χωνέψτε πρώτα τις λακαμιες που λέει και που κάνει σχεδόν καθημερινά ο... υπέρλαμπρος ηγέτης σας και για μας βλέπουμε.... 😜

Ανώνυμος είπε...

Απευθυνόμουν στα γίδια-55%. Καλή τους χώνεψη και έρχονται και χειρότερα.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...