Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Νερό στο Λιβάδι

Άχρηστοι κι επικίνδυνοι,




 με υπογραφή ... Αλμπάνη !!!


😮😮😮😮😮


Ευχαριστούμε εδώ στο pafsilipon, Χάρη δεν ήταν ανάγκη !!!


😁😁😁😁😁


Εδώ και πολύ καιρό οργίαζαν οι φήμες πως το νερό στο Λιβάδι κάπου χάνεται. 


Σε διαρροές/βλάβες ???


Σε πισίνες ???


Στο νερό που χαρίζουν αφειδώς τα αετόπουλα ???


Σε κάτι άλλο ???


Όλα μαζί ???


Πάντως κάπου χάνεται. Και βγαίνει ο αντιδήμαρχος και το επιβεβαιώνει με επίσημα στοιχεία (ΕΔΩ) και τα ρίχνει ΟΛΑ στους κατοίκους !!!


Δηλαδή ο Δήμος, αν και έχει τα στοιχεία, κάθεται και τους …. αγναντεύει (κατά το χέσε ψηλά κι αγνάντευε!), όχι μόνο χωρίς να παίρνει μέτρα πρόληψης, αλλά αντίθετα προσπαθώντας  να ….. καταστείλει το φαινόμενο, με εκδικητικό τρόπο, κόβοντας το νερό για όλους !!!


Παρά το ΓΕΓΟΝΟΣ (κι άμα θέλουν ας το διαψεύσουν) ότι με πολλές οχλήσεις, αρκετοί Αραχωβίτες φέτος το χειμώνα και τα 2 περασμένα έτη είχαν ενημερώσει το Δήμαρχο και τον κ. Αλμπάνη ότι μεγάλες ποσότητες νερού τρέχουν στο Λιβάδι και στην Αράχωβα λόγω του ότι είναι σπασμένοι σωλήνες! Στο δε Λιβάδι απο το 2005 και μετά με κάθε νέα δημοτική αρχή  ζητείτο να υπάρξει επιτέλους μέριμνα με έργα ομβριοσυλλογής και αποθήκευσης καθώς και συλλογής νερού από τα χιόνια! Επίσης τετοια έργα που κοστίζουν ελάχιστα θα βοηθούσαν και για πυρόσβεση! Όλοι οι δήμαρχοι πριν εκλεγούν υπόσχονταν  ότι θα τα έκαναν. Επίσης πάνω από 300 σπίτια δεν έχουν καν υδροδοτηθεί εν ετος 2023 και ο δήμος δεν εισπράττει χρήματα από τα εκάστοτε νοικοκυριά! Αν όμως είχε φροντίσει τα παραπάνω δεν θα υπήρχε ποτέ πρόβλημα! 


Απλά είναι πολύ εύκολο πάντα να φταίει ο πολίτης και η δήθεν αλόγιστη χρήση του νερού των 150 μόνιμων κατοίκων στο Λιβάδι!


Ιδέες υπάρχουν, δείτε ΕΔΩ


Εκείνο όμως που είναι χειρότερο από όλα τα παραπάνω, είναι η ξεδιαντροπιά της δημοσίευσης! 


Αντί δηλαδή να το βουλώσουν και να προσπαθήσουν να βρουν μια κάποια λύση, αυτοί βγαίνουν στο κουρμπέτι , σαν την πουτ@ν@ που διαλαλάει την …πραμάτεια της και αυτοστοχεύονται και αυτοπροτείνονται  για ροχάλες και μάλιστα πολλές,  όπως δείχνουν τα σχόλια στο ‘’ΑΡΑΧΩΒΑ’’.








Μέχρι και βίντεο απ'τις διαρροές ανέβασαν



Όταν σας έγραφα παραιτηθείτε και φύγετε, δεν αντιληφθήκατε ότι σας προστάτευα. Εντάξει είχατε και κάτι "δεσμεύσεις" που δεν το επέτρεψαν.

Τώρα είμαστε στη "φάση" :


Σώπα όπου να 'ναι, 

θα χτυπήσουν κι οι ... ροχάλες !!!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για την χθεσινή παράσταση της κ πατσανταρας.
Πραγματικά μας ταξίδεψες στον χρόνο εσύ και όλο το επιτελείο σου.
Χίλια μπράβο.

Να τα λέμε και αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς μια ορχήστρα η Αραχωβα.
Οι Αραχωβιτες δεν έχουν ανάγκη διασκέδασης....κλωτσιές

Ανώνυμος είπε...

Αλμπάνη άσε τα ψόφια και την μετάθεση ευθυνών και πες μας τι κάνατε τόσα χρόνια για την λειψυδρία στο Λιβαδι. Θα σου πω εγώ μάλλον, ΤΙΠΟΤΑ. Δώσατε πριν καμια 15αρια μέρες 25000 για να επισκευάσετε μια γεώτρηση που δεν υπάρχει. Οι υδροφόρες όλο το καλοκαίρι φορτώνουν 3 και 4 φορές τη μέρα η κάθε μία από το φρεάτιο στα Καλύβια και χρυσοπουλάνε το νερό. Αυτούς όμως δεν τους ακουμπάτε γιατί σας ψηφίζουν. Μηπως για αυτό Χαρούλη καταναλώνονται 1000 κυβικά την μέρα από 150 κατοικους οπως μας λες? Υδροφόρες πάνε και έρχονται, φαραωνικοί κήποι με δέντρα και γκαζόν ποτίζονται αδιάκοπα. δεξαμενές θαμμένες στη γη γεμίζουν το δίχως άλλο και τελικά φταίνε οι 150 ταλαίπωροι?

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα. Την ενημέρωση για τις καταναλώσεις γιατί βάλατε τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας να την υπογράψει? Κάκαλα να το υπογράψει ο Σταθάς δεν έχει? Ο Αλμπάνης δεν ξέρει να βάζει υπογραφή? Η μήπως φοβάστε τυχόν ποινικές ευθύνες και πετάξατε αλλού την μπάλα?

Ανώνυμος είπε...

Ψευδή στοιχεία, λάθος αποτελέσματα-συμπερασματα της στατιστικής.
Κατά προσέγγιση το ένα από τα δύο δεδομένα ,δηλαδή οι κάτοικοι-παρονομαστης- παρουσιάζεται κατά προσέγγιση, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ημερήσια κατανάλωση.
Που γνωρίζουν πόσοι κάτοικοι είναι;
Γιατι δεν γίνεται ξεχωριστή αναφορά σε κατοίκους και επιχειρήσεις;
Υπάρχουν σπίτια που παίρνουν νερού χωρίς να έχουν μετρητή;
Πάντως το είδαμε κι αυτό,να ενημερωνόμαστε για τα κοινά του δήμου από το fokida news,χάρη καλύτερα να την κάνετε σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

10:44 Ο Σταθάς είναι πονηρός ποτέ δεν υπογράφει πουθενά. Βάζει τους παρατρεχαμενους και υπογράφουν τα πάντα, τους πετάει στη φωτιά και αυτός κάθεται απ'έξω και δεν ξέρει τίποτα. Αυτός καλά κάνει τα άλλα τα χαζοπαιδα-φερεφονα έχουν αντίληψη το τι κάνουν;
Όταν καταλάβουν θα είναι αργα

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...