Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δυστυχώς η "πόλις" εάλω

 Ξανά !!!




(Από ανάρτηση στο fb)


Το εχω ξαναγράψει το έχω πει πριν αρκετό καιρό !!!


Μας έλαχε μια χώρα με άπειρες δυνατότητες και άπειρες ομορφιές,


Από την άλλη μας έβαλαν εδώ και χρόνια να βαδίσουμε σε οτιδήποτε δεν θύμιζε Ελλάδα!!!!


Μας έβαλαν με τόσο πονηρό τρόπο που δεν πήραμε χαμπάρι ή το πήραμε και το αφήσαμε μην τυχόν και χάσουμε ότι μας είχαν προσφέρει για να το βουλωσουμε ???


🤔🤔🤔


Και σήμερα λες και δεν υπάρχει

 πλέον Ελλάδα !!!


Λες και τυχαία αυτή η γη υπάρχει έτσι από μια συγκυρία φύτρωσε από το πουθενά...


Πουλημένα κ@λοπαιδα αυτοί ωχαδελφιστες εμείς και ήρθε η ώρα να πουληθούμε όλοι έτσι και αλλιώς τι έχουμε κερδίσει τιμώντας ήρωες και αγωνιστές που τυχαία (!!!) έλαχε να ζήσουν σε τούτο το τόπο και που τυχαία (!!!) πέθαναν για τούτη την γη ???


Να ξεπουληθούμε όλες και όλοι μας αφού όταν ένας Σολωμού Σολωμού σηκώνει την ελληνική σημαία και οι Τούρκοι σηκώνουν όπλο και του παίρνουν την ζωή και όταν στο σύνταγμα Τούρκος πολιτικός ξεδιπλώνει την τουρκική σημαία και δεν ακούς ούτε έναν !!!

Έναν από όλα τα μπάστ@ρδ@ της Βουλής να μην λέει κουβέντα όπως και όλα τα πουλημένα Μ.Μ.Ε. τότε να πουληθούμε όλοι να ξεπουληθούμε.


Όταν κατοχυρώνουν οι Τούρκοι με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το όνομα turkaegean και δεν αντιδρά κανείς να ξεπουληθούμε όλοι ρε και όταν τα δώσουν όλα και τα ξεπουλήσουν ίσως βρεθεί κάποια γωνιά γης για εμάς τους νεοέλληνες που δεν έχουμε τα κοτσια να δώσουμε μια μάχη για όλα όσα μας έλαχε να ζήσουμε εδώ αιώνες....


☹️☹️☹️☹️☹️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...