Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωση:

 Ο Δήμος Αντίκυρας Αράχοβας Διστόμου Στειρίου




Συνεχίζοντας την προσπάθεια για περιορισμό της ... αστάθειας του καιρού και των έντονων βροχοπτώσεων, που στερούν από τους κατοίκους του νησιού μας την πρόσβαση στις παραλίες, ανακοινώνει πως πέτυχε σε επικοινωνία με την θεία δύναμη για σήμερα Τρίτη σχεδόν 15 ώρες ηλιοφάνεια !!!


Ο εκλεκτός του Θεού πολυμήχανος μεν, εντελώς ατάλαντος δε, δήμαρχος Ιωάννης Σταθάς, συνεχίζει τις προσπάθειες για όσο το δυνατόν περισσότερη ηλιοφάνεια.


Για την οποία θα ενημερωθείτε μέσω ανακοίνωσης αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω Facebook, καθώς η ενημέρωση των δημοτών που στερούνται το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, μας είναι εντελώς αδιάφορη.


Ο μοναδικός συνομιλητής του Θεού - Δήμαρχος 


Ιωάννης Σταθάς




Pafsilipon: Ευχαριστούμε τον ανώνυμο αναγνώστη, που μας έδωσε την ιδέα με σχόλιό του στην προηγούμενη ανάρτηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγραψες χαριτο...!!!👍👍👍👍👍👍👍

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο από την πολυ ηλιοφανεια που κανονισε ο Δημαρχος τελικά θα κανει καυσωνα και κλεισαν το ολοημερο. Που να το πουμε και ποιος να το πιστεψει? Κλεισανε σχολειο λόγω καυσωνα στην Αραχωβα. Ανευθυνοι σε όλα. Ανοιχτα τα ολοημερα στην Αθηνα και κλειστά στην Αραχωβα. Βρε ουρτ

Nick Charitos είπε...

Ανεξέλεγκτος & επικίνδυνος !!!

Ότι νά "ναι.....

😢😢😢

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...