Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ



Το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν Άμφισσας και κέντρων υγείας, αναγκάζεται να ανακοινώσει μία ακόμη παραίτηση ιατρού, αυτή την φορά του μοναδικού πνευμονολόγου του νοσοκομείου.

Ο λόγος πάντα ο ίδιος : η απροθυμία της διοίκησης του Γ.Ν Άμφισσας να λύσει τα όποια προβλήματα εσωτερικής λειτουργίας προκύπτουν.

Καταγγέλλουμε επίσης τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ γιατί με δική του σύμφωνη γνώμη μετακινήθηκε  έως 28/2/19 σε νοσοκομείο της 6ης Υ.ΠΕ ο ένας ακτινολόγος του νοσοκομείου μας, ο οποίος είχε αναλάβει υπηρεσία μια εβδομάδα νωρίτερα.

Είναι ο ίδιος που στο παρελθόν αποφάσισε την μετακίνηση παθολόγου από το νοσοκομείο στα ΤΟΜΜΥ  , προκειμένου να εγκαινιαστεί η νέα δομή, και έπειτα από λίγες μέρες να την επαναφέρει στην εφημέρευση του νοσοκομείου.

Ο ερασιτεχνισμός αυτός έχει επαναληφθεί  με μετακινήσεις αναισθησιολόγων δημιουργώντας πρόβλημα στην εφημέρευση του νοσοκομείου μας.

Δεν μπορεί να μην γνωρίζει ο κ. Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ πως στο νοσοκομείο μας δεν εφημερεύει καθημερινά παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος, αναισθησιολόγος, ακτινολόγος και αντί να καλύψει τις εφημερίες μετακινώντας ιατρούς προς το νοσοκομείο μας , αποφασίζει να μετακινηθούν οι εναπομείναντες ιατροί, και μάλιστα σε άλλη Υ.ΠΕ.

Και έπειτα από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα , θα αποκατασταθεί κάποτε η ασφαλής  λειτουργία του Γ.Ν Άμφισσας και των Κέντρων Υγείας ;

Πηγή : fokidanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...