Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Άμα κλέβεις την ΔΕΗ, δεν χρειάζεσαι...Δάνειο !!!

H Σύζυγος βουλευτή της Ν.Δ. στην Βοιωτία έκλεβε την ΔΕΗ για 5 χρόνια


Την ώρα που βοά ο τόπος για την υπόθεση Πολάκη ο οποίος στο κάτω-κάτω της γραφής έλαβε νομότυπο δάνειο και ως φαίνεται με νόμιμες διαδικασίες αλλά ελέγχεται πολιτικά ως προς την επιλογή του τρόπου και του χρόνου κατά τον οποίο το έλαβε, άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να καταδείξει την βαθιά ρυπαρότητα του πολιτικού συστήματος αλλά και την αντίληψη της πολιτικής ελίτ πως το κράτος και οι υπηρεσίες του αποτελούν φέουδο προς λεηλάτηση.

Σύζυγος βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γόνος παλιάς οικογένειας των Θηβών, με έντονη επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα στην Βοιωτία και τον Πειραιά πιάστηκε στα πράσα να κλέβει κατ’ εξακολούθηση την ΔΕΗ .
Να κάνει δηλαδή ρευματοκλοπή ύψους 150.000 ευρώ την ώρα που ακόμη και σήμερα, μετά από 10 χρόνια κρίσης, υπάρχουν νοικοκυριά που δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ρεύμα.
Πρόκειται για την κυρία Γαρυφαλλιά Μίχα Κουτσούμπα, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Intertrade ΑΕΒΕ, μία εταιρεία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, η οποία διαθέτει και παντοπωλείο.

Η ιστορία είναι πολύ σοβαρή διότι αποκαλύπτεται σε μία περίοδο που η χώρα οδηγείται στις εκλογές, όπου θα συγκρουστούν δύο βασικοί αντίπαλοι.
Ο ένας από αυτούς, η αξιωματική αντιπολίτευση, επικαλείται «το καινούριο» και διατείνεται πως αν εκλεγεί νέος άνεμος θα πνεύσει στη χώρα, σύμφωνα με το σύνθημα του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο κατατέθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Και διερωτάται ο αφελής πολίτης.
Ο τοπικός άρχων και βουλευτής κ. Κουτσούμπας δεν είχε πάρει χαμπάρι από το 2012 έως το 2016 πως η εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγός του κατέκλεβε την υπηρεσία κοινής ωφέλειας όχι επειδή δεν διέθετε τα οικονομικά μέσα, αλλά διότι θεώρησε πως είναι πολύ φυσιολογικό για έναν επιχειρηματία να καταφεύγει στην ρευματοκλοπή.


Όμως η κυρία Γαρυφαλλιά Κουτσούμπα δεν έκλεβε μόνο από το κράτος. Έκλεβε και από τον καθένα Έλληνα πολίτη, ο οποίος παρά την κρίση, ως οφείλει, πλήρωνε και πληρώνει κανονικά τους φόρους και τις εισφορές του καθώς και το αντίτιμο των υπηρεσιών που λαμβάνει από τις υπηρεσέιες κοινής ωφέλειας του κράτους. Με λίγα λόγια έκλεβε από όλους εμάς.
Το ιστορικό της ρευματοκλοπής
Όπως προκύπτει από το σχετικό κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για την υπόθεση, η εν λόγω εταιρεία έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ για τέσσερα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τις 14 Νοεμβρίου 2012 μέχρι την 8η Ιουνίου 2016.

Η ρευματοκλοπή πρόεκυψε κατόπιν ελέγχου υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ στον μετρητή. Ο έλεγχος έγινε στις 9 Ιουνίου 2016 και προέκυψε από αυτόν αυθαίρετη παρέμβαση στον μετρητή.
Ειδικότερα, από τον έλεγχο των υπαλλήλων διαπιστώθηκε ότι ήταν παραβιασμένες οι σφραγίδες του κελύφους του μετρητή (οι σφραγίδες είχαν λιμαριστεί με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η αφαίρεση και η επανατοποθέτησή τους) καθώς και κομμένο καλώδιο του πηνίου τάσεως με αποτέλεσμα στην παροχή να μην καταγράφεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό 1/3. Η αξία δε του ρεύματος που φαίνεται να έχει κλαπεί προσεγγίζει τις 112.646 ευρώ, ενώ, μαζί με τους φόρους, τις προσαυξήσεις και άλλες οφειλές, φθάνει τα 150.000 ευρώ.


Όπως αναφέρεται μάλιστα στα σχετικά έγγραφα και προκαλεί αλγεινή εντύπωση, από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν πιθανολογείται η οικονομική αδυναμία της επιχείρησης να προβεί σε εξόφληση ή ρύθμιση της οφειλής αφού πρόκειται για εύρωστη επιχείρηση, η οποία εμφανίζει αυξημένο όγκο πωλήσεων. Μετά τα παραπάνω ευρήματα, οι επικεφαλής της εταιρείας κλήθηκαν για εξηγήσεις, ωστόσο δεν έπεισαν.

Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία στην οποία, όπως προαναφέρθηκε, συμμετέχει και η σύζυγος του βουλευτή και δικηγόρου Ανδρέα Κουτσούμπα, δεν εκπροσωπήθηκε από έτερο δικηγόρο αλλά από τον ίδιο τον βουλευτή. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας, σε μία προσπάθεια να αποσώσει ότι είναι δυνατόν προέβη στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ, ωστόσο η αίτηση απορρίφθηκε ως αβάσιμη.
Ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως η υπόθεση πλέον έχει κλείσει καθώς οι επικεφαλής της Intertrade κατέβαλαν μέρος των οφειλών που προέκυψαν από την ρευματοκλοπή και ρύθμισαν το υπόλοιπο χρέος.

Πηγή: Zougla.gr

3 σχόλια:

oscar είπε...

Εταιρεία οικολογικής χρηματοδότησης

Είμαστε μια εταιρεία χρηματοδότησης Eco, παρέχουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια. Προσφέρουμε εξασφαλισμένα και μυστικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια 2% ετησίως, προσωπικά δάνεια, δάνεια σταθεροποίησης χρέους, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, επιχειρηματικό δάνειο, επιχειρηματικά δάνεια, εκπαιδευτικό δάνειο, δάνεια στεγαστικού δανείου για οποιοδήποτε λόγο.

Είμαστε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την τραπεζική χρηματοδότηση και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλή και απλή. Το δάνειό μας κυμαίνεται από 5.000 έως 25.000.000,00 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες.
Αν σας ενδιαφέρει όχι
διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις πληροφορίες παρακάτω από

Email: ecofinance2020@gmail.com
WhatsApp: +2347063721690

Χαιρετισμοί,
Κύριε οσκαρ
Email: ecofinance2020@gmail.com

GREG OWEN είπε...

Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Όμως, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από 5.000 Ευρώ. έως 500.000.000 Ευρώ και ποσοστό ενδιαφέροντος 3% Καλέστε αμέσως σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.com



Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:



1) Η εξυγίανση του χρέους

2) Δεύτερη υποθήκη

3) επιχειρηματικά δάνεια

4) Προσωπικά δάνεια

5) Διεθνή Δάνεια

6) Δάνειο για οποιοδήποτε είδος

7) Οικογενειακό δάνειο E.T.C



Δεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση και δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Το GREG OWEN LOAN FIRM1 λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μικρομεσαία επιχείρηση δανείων, μεσαζόντων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας, για τα οποία έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια ενός δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως.



Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειο μου στο 2% (Frank Loans Services)

Θα συνιστούσα χωρίς κράτηση να συνεργαστώ με την Frank Loan Services, εάν βρίσκεστε στην αγορά ενός στεγαστικού δανείου. Έχω μιλήσει με πολλούς μεσίτες όταν ψωνίζαμε για το ενυπόθηκο δάνειο μου στο Διαδίκτυο. Από την πρώτη επαφή, μπορούσα να πω ότι είναι ο τύπος του ατόμου που θα μπορούσα να εμπιστευτώ για να με βοηθήσει να λάβω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, Προσφέρουν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα δάνειο εντός 1-30 ετών διάρκειας δανείου, με ή χωρίς εξασφαλίσεις, αλλά χωρίς πιστωτικό έλεγχο και οι υπηρεσίες τους είναι γρήγορες, αξιόπιστες και αξιόπιστες, επειδή έχουν δοκιμαστεί και εμπιστευτεί από μένα σε αντίθεση με άλλες εταιρείες.

Δυσκολεύεστε να αποκτήσετε κεφαλαιουχικές υπηρεσίες από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την προσωπική σας επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε δάνειο λόγω του πιστωτικού αποτελέσματός σας, μην ανησυχείτε πλέον γιατί η Frank Loans Services είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας και να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση, προσφέρουν δάνεια σε πολύ προσιτό επιτόκιο 2% των ενδιαφερόμενων ατόμων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω e-mail: k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν τα δάνεια αναχρηματοδότησης, τα δάνεια φορτηγών, τα εκπαιδευτικά δάνεια, τα φοιτητικά δάνεια, τα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια αυτοκινήτων, τα δάνεια ενοποίησης χρέους, τα επιχειρησιακά δάνεια, το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειο, το στεγαστικό δάνειο, τα στεγαστικά δάνεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για περαιτέρω ερωτήσεις μέσω E-mail : k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

Η οικονομική σας ικανοποίηση είναι εκεί Στόχος και η συνεργασία σας μαζί τους θα είναι καλή εμπειρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για περαιτέρω ερωτήσεις εάν ενδιαφέρεστε για δάνεια μέσω του E-mail του: k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...