Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Μόρια πεθαίνει και η Ελλάδα…

Ένα «σύγχρονο κολαστήριο» ανθρώπων 

Στην εξαίσια και γραφική Μόρια της Μυτιλήνης (που, αλήθεια, όσοι την επισκέφτηκαν παλαιότερα έχουν γνωρίσει την ομορφιά και το κάλλος  αυθεντικά), έλαχε ο άσχημος κλήρος να κυκλοφορεί και να αναφέρεται το όνομά της  με τον πιο άσχημο τρόπο ανά την πολιτισμένη Εσπερία. 

Να χαρακτηρίζεται, περίπου,  ως ένα «σύγχρονο κολαστήριο» ανθρώπων : ως ένα σύγχρονο στρατόπεδο ανθρώπινων ψυχών, ένα «Νταχάου» που εξοντώνει κάθε ώρα και μέρα που περνάει αθώα ανθρώπινα πλάσματα. Παράδοξο, βέβαια, αλλά, πραγματικό. Διότι, στην εξαίσια και γραφική Μόρια της Μυτιλήνης, κει που ο ήλιος και η θάλασσα πρόσφεραν άλλοτε τη ζωή, ξεκάθαρα, πλέον, διαπράττονται κατά συρροή εγκλήματα.
 Εγκλήματα κατά του Ανθρώπου και της Ανθρωπιάς. 
Όλοι το γνωρίζουν. 
Όχι μόνο οι πολιτισμένοι, δήθεν, ευρωπαίοι που, θαρρείς,  μόλις σήμανε η ώρα  να δεχτούν και να περιθάλψουν κανένα πρόσφυγα άρχισαν αίφνης να ανακαλύπτουν ότι έγιναν ξενοφοβικοί και ακροδεξιοί), αλλά και οι Ελληνικές αρχές που… ποιούν τη νήσσα κανονικότατα μη ξέροντας, ενδεχομένως, τι να κάνουν με αυτού του είδους τα εκφυλιστικά προβλήματα που βγάζει η μεταναστευτική κρίση.
Τρείς στους τέσσερις μετανάστες (αυτολεξεί), που φιλοξενούνται στο… ευάερο και ευήλιο «hotspot» της Μόρια, ανακαλύπτει και διαμαρτύρεται μια έρευνα επίσημων ευρωπαϊκών υπηρεσιών, έχουν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν! 
Και, ανεξάρτητα, πράγματι, με το τι κατάληξη είχε ή δεν είχε η μαζική, ως καταγράφεται, απόπειρα όλων τούτων  των ταλαίπωρων να μετασταθούν στα ουράνια (!), το σίγουρο είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουν να ζουν και να βιώνουν σκηνές κολάσεως επί της γης!! 
Πείνα, ανέχεια, εκμετάλλευση, πορνεία και ναρκωτικά έχουν εγκατασταθεί τόσο καλά σ’ αυτό  το επιδοτούμενο, κατά τα άλλα, κέντρο στάθμευσης μεταναστών που, εκ των πραγμάτων, το μετατρέπουν σε πρώτης τάξεως κέντρο στάθμευσης ανομίας, εγκληματικότητας, και απανθρωπιάς. Βεβαίως, σε όλα αυτά και από λίγο έχουν βάλει το χεράκι τους και εγχώριοι επίορκοι παράγοντες, καθώς, και οι συνήθεις κερδοσκόποι – κοράκια που είναι να μην αντιληφθούν τραγωδία – πέφτουν πάνω της με τα νύχια και τα δόντια!
Πάνω στην ώρα, εσχάτως, ήρθε και η έκθεση άλλων υπηρεσιών της Κομισιόν, η οποία, ούτε λίγο – ούτε πολύ κατηγορεί για κακοδιαχείριση κονδυλίων (που κατευθύνονται για αυτού του είδους τις δομές), τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η καταγγελία φαίνεται να δείχνει ξεκάθαρα και τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, όστις, βεβαίως, δεν είναι κανένα παιδάκι που δεν ξέρει να παίξει το «κρυφτό», αλλά, ακριβώς το αντίθετο : με το οφίτσιο του απαραίτητου συγκυβερνήτη, αλλά, και του μεγαλύτερου λαϊκού αρχιστράτηγου που έχει αναδείξει αυτός ο τόπος, γνωρίζει να κάνει τους ελιγμούς του πιο γρήγορα και από τον γρηγορότερο υαλοκαθαριστήρα! Ότι και να ακούγεται, αυτός τ’ ακούει βερεσέ (και για όσο καιρό τον χρειάζεται ακόμη η εθνική ανάγκη της διακυβέρνησης), θα στέλνει τα «φιλάκια» του, τόσο, στην Κομισιόν, όσο, και στις λοιπές ευρωπαϊκές υπηρεσίες που θέλουν –ναι, οι απαράδεκτοι-, να κάνουν και το κουμάντο στο ιερό, ένδοξο και άσπιλο μαγαζί του. Το ίδιο εκτιμούμε, ασφαλώς, θα ισχύει και για όσους κακομοίρηδες  μετανάστες θα ήθελαν να δηλώσουν τώρα, αν σκέφτονται ή όχι να κάνουν μια νέα απόπειρα αυτοκτονίας..... 
http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...