Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Δήλωση Γιώργου Σιδηρά

Αναφορικά με την δημοτική επιτροπή 





Θέλω να συγχαρώ για το ζήτημα της δημοτικής επιτροπής

 (μιας υπέρ επιτροπής που υποβαθμίζει το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου συγκεντρώνοντας ένα πλήθος από αρμοδιότητες και λαμβάνοντας ένα πλήθος αποφάσεων που δεν υποχρεούται ούτε να τις γνωστοποιεί στο δημοτικό συμβούλιο )  την Συμμαχία Δημοτών, για το γεγονός ότι δεν αξιοποίησε τον απαράδεκτο νομο που δίνει την δυνατότητα στην δεύτερη παράταξη να λάβει και τις δύο από τις πέντε έδρες που αντιστοιχούν στην αντιπολίτευση αποκλείοντας και φιμωνοντας με τον τρόπο αυτό τις υπόλοιπες δυνάμεις, αλλά φρόντισε να κρατήσει την μια έδρα. 

Ετσι όπως είναι λογικό και σωστό με την δεύτερη έδρα θα εκπροσωπηθει η Λαϊκή Συσπείρωση στην επιτροπή αυτή και ετσι θα υπάρχει εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων. 

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης


Σιδηρας Γεώργιος.


Pafsilipon: Πολιτικός πολιτισμός και από την κα Ιγγλέζου και από τον κ. Σιδηρά.

Συγχαρητήρια και στους δύο. 

Δυστυχώς η Αράχωβα, 

αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ξενομανία της, επεφύλαξε κάτω από 50 % για δύο δικούς της υποψήφιους.


Φαίνεται ότι πχ εκείνος ο περίεργος στο λιβάδι, που "βούλωσε" όλη την Αράχωβα και το λιβάδι παρέα και είπε "μην είδατε τον Παναή" 🤣, ΔΕΝ έγινε μάθημα.


Η ξενομανία καλά κρατεί.


Αμ θελ'τε και τα παθαιν' τε..... 


😢😢😢

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στο έργο της αντιπολίτευσης. Υπάρχει ελπίδα ακόμη να αλλάξει Ρότα το καράβι, γιατί τα άλλα χρόνια δεν υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση. Καλό αγώνα και καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΧΑΡΙΤΟ

ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΉ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ , ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

https://aktinovolia.gr/ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ – Αποστάσεις ασφαλείας από Δίκτυα Μεταγωγής Υψηλης Τάσεως

Ανώνυμος είπε...

«ο μικρός για τα θελήματα του Μυτιληναίου » στο δήμο ΔΑΑΣ έχει πάρει ΑΡΙΣΤΑ

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...