Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΣΤΑΘΑΚ: Ομάδα έρευνας & διάσωσης !!!

 Σε βλέπει η ΕΜΑΚ και ... τρέμει !!!


🤣🤣🤣




Έχει ομάδα ... έρευνας και διάσωσης, λέει ο δήμαρχος !!!


😮😮😮


Αλλά δίνει και συμβουλές στους υπόλοιπους δημάρχους ανά την Ελλάδα, να κάνουν το ίδιο !!!




Απολαύστε το νέο παραλήρημα:




Εντωμεταξύ "φίλος" μας λέει ο άτυχος άνδρας, "φίλος" μας και ο ... φίλος του και ξανά ο "φίλος" μας για τον νεκρό κι έχεις χάσει την μπάλα, ποιον εννοεί και ποιος είναι φίλος ποιού !!!


Μάλλον εννοεί πως έτσι κι αλλιώς, "όλοι δικοί μας είμαστε" !!!



 
Η Τατιάνα δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο "δούλεμα" (μπράβο δήμαρχε, είσαι ... μοναδικός κι ιστορίες 😃😃😃), αλλά που να ήξερε πως ρίχνει λάδι στη φωτιά 🔥 !!!

Ή μπορεί και να το ξέρει !!!

😜😜😜


Τώρα που τον είχε καταλάβει ο αείμνηστος Μητροπάνος και του είχε γράψει τραγούδι, μυστήριο !!!




🤣🤣🤣

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε γιατί έσβησες απο το προφίλ σου το βίντεο και το ίδιο έκανες και στο πρώτο θέμα, εκεί που είχες δώσει ρεσιτάλ αρνητικών σχολίων; Επίσης γιατί δεν αφήνεις να ακούσουμε και για την Εμακ που σε δυσκόλεψε στο έργο σου; Μάλλον η συμβουλή που έχει γραφτεί κατά καιρούς, να κλείσεις το στόμα σου και να ανοίξεις τα αυτιά σου, δεν έχει φτάσει ακόμα στα κλειστά αυτιά σου. Μια θερμή παράκληση, μην χρησιμοποιείς τον όρο Δήμαρχος γιατί δεν μας εκπροσωπείς με αυτόν τον τρόπο αλλά μας κάνεις ρεζίλι. Εάν ψάχνεις για δημοσιότητα κοίτα να κάνεις κανένα έργο από αυτά που έγραψες στο πρόγραμμα σου. Σε αυτή την τετραετία και όχι σε ορίζοντα 30κονταετιας όπως λες συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Αφού όλη μέρα είναι στο δρόμο, όπως αυτοδιαφημίζεται, το χάλι με την εκσκαφη ανεμογεννητριας πάνω από το Τσέρεσι δεν το έχει δεί? Την καταστροφή στο τοπίο και το φυσικό περιβάλλον δεν την έχει προσέξει? Τα μπάζα που σε λίγο θα φτάσουν στο δρόμο δεν τα έχει παρει χαμπάρι? Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν έχει περάσει από εκεί τις τελευταίες 15 μέρες? Ντροπή και αίσχος. Για κάνα live σε νεκρούς κάνει μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευτικός, θρασύς και λυπάμαι που τον ψήφισα γιατί μου είχαν πει ότι είναι "καλό παιδί"!!!! Πίστευα ότι καθώς είναι "λαϊκό παιδί" θα είναι δίκαιος, αλλά δυστυχώς είναι χειρότερος απο τούς προηγούμενους. Το μόνο που κάνει είναι να φροντίζει να παίρνουν έργα οι εργολάβοι και να δίνει μελέτες με απευθείας ανάθεση. Ειναι τραγικός...... Αντί να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με το ατύχημα, προσπαθεί να το γυρίσει υπέρ του!!! Αλλά εμείς οι ντόπιοι ξέρουμε πολύ καλά πλέον τί θα κάνουμε στις επόμενες εκλογές.



Ανώνυμος είπε...

Ρε τι πάνε να κάνουμε?
Να βγάλουν λάδι τον ΣΤΑΘΑ,με στημένα και μονταρθσμενα πλάνα?
Να κουκουλώσουν τον δήμαρχο?

Άντε στο δι....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια.
Άντε ρε ΣΤΑΘΑ ,ΔΕΝ σε σώζει τίποτα.
Είσαι άχρηστος,το ξέρει όλο το ΧΩΡΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Την Αντίκυρα την διέγραψε και επίσημα όπως φαίνεται και στην συνέντευξη...αυτοπροβολης του

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε είσαι μεγάλο βλήμα!
Ποιός φίλος ρε φίλε,του φίλου,ω φίλε.
Ε βέβαια,είσαι ένας δυσλεκτικους που δεν μπορείς να σταθείς πουθενά. ΕΙΣΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΣ,ΠΟΥΘΕΝΑΤΖΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να τους έκοψαν(στο βιντεο) τις βλακείες που είπε για την εμακ,αλλά αυτός ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ανοίγει το στόμα του και συνεχίζει να αυτοξευτιλιζεται!

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΊΓΕΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αστούς να λένε Δημαρχαρα.Μονο εσύ μπόρεσες και ξεπέρασες ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό...Σε ζηλεύουν..Συνέχισε...προχωρά...γράφεις ιστορία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζητείτε δήμαρχος να ανέβει στο βουνό
πρώτος για να βγει βίντεο... Ζητείται δήμαρχος για να πάει πρώτος να βγει βίντεο στην βλάβη του αγωγού μέσα στον κεντρικό δρόμο, να κάνει και τον τροχονόμο για να βγει βίντεο, ζητείται δήμαρχος να σφίξει την βρύση που τρέχει, αφήνοντας το δημοτικό συμβούλιο, ζητείται δμρχς να μας πει εάν χιόνισε στο χιονοδρομικό και να βγει βίντεο λέγοντας μας να μείνουμε σπίτι για το καλό μας, ζητείται δμχ για να ξεβουλωσει ο ίδιος τον βόθρο, ζητείται δχ για να μαζέψει τα σκουπίδια με τα χέρια του και να βγει βίντεο φυσικά καθώς επίσης να βγει βίντεο μοιράζοντας αλάτι για τους παγωμένους δρόμους.
Μα γιατί γκρινιάζουμε αφού αυτόν τον δήμαρχο τον έχουμε, το έχει καταγράψει και το βίντεο.
Τελικά μήπως θέλαμε έναν εργάτη και όχι έναν δήμαρχο άξιο του τόπου μας. Γιατί για εργάτης-influencer καλός είναι, έχει και φωτογένεια.
Είναι παντού πρώτος, όπου υπάρχει πρόβλημα τσουπ ο δήμαρχος, όπου υπάρχει φωτιά, να σου ο δρχ, όπου υπάρχει κοντοσουβλι πρώτος!
Δήμαρχε μην μασάς, εσύ εργάτης ήσουν και εργάτης παραμένεις, απλά εμείς κάναμε λάθος. Μην ανησυχείς όμως θα το διορθώσουμε, φάε όσα μπορείς τώρα γιατί μετά θα ξαναπάς για εργάτης!

Ανώνυμος είπε...

Να πάει να ποτίσει και τις ΜΟΛΕΧΕΣ στις γέφυρες!!!🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε ότι είναι βιομηχανικος εργάτης;Ζητά να δουλέψει 2-3 χρόνια.Εγινε πρόεδρος στο Εργατικό κέντρο έγινε Βουλευτής έγινε Δήμαρχος και πάει λεγοντας.Ολο ψέματα λέει. Ούτε τσοπάνης δεν έχει κάνει ο Πινόκιο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού η αλήθεια πονάει, το ψέμα και το γλυκόλογο αρέσει στον Έλληνα γενικά, βλέπετε αυτοί που εξουσιάζουν τόσα χρόνια - άλλα λένε & άλλα κάνουν και στο τέλος ξαναβγαίνουν.

Γιατί να μην το εκμεταλλευτεί και αυτός αφού υπάρχουν μαλάκες που τον πιστεύουν κι αυτόν και τόσους άλλους.

Άν δεν δούμε τον τόπο μας όπως το σπίτι μας και άν δεν σταματήσουμε να κοιτάμε την πάρτη μας μόνο τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ.-

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχαρα έχεις δυο τρεις μέρες να κάνεις καμιά μα κα μια και δεν περνάει η ώρα ρε μεγάλε.Εκτος κι αν περιμένεις να γυρίσει ο Χαρίτος να τις κάνεις να μαζεμένες.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε Γιαννελοοοοοοο...γιατί χάθηκες;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εκπλήσσεστε ρε πατριώτες; Αυτοί είμαστε και ίδιος με μας είναι ο Δήμαρχος! Τι περιμένατε δηλαδή ο ...Μπούφος να γεννάει ... αηδόνια; ... μπουφόπλα θα κάμ' μην παλαβώνετε λοιπόν, δεχτήτετο!!!!

Ανώνυμος είπε...

GIANNELOS στηρίζουμε δημάρχους και μετά την εκλογή αναχωρούμε.
Ειδικότητα μας το μπαχαλο μεγάλη εμπειρία.
Τώρα και στο δικό σας δήμο.
Πάρτε τηλ.τωρα θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζει κάτι μεγάλο! Προσοχή μην πεθάνετε από τα γέλια. Δήμαρχε βάστα γερά, ο λαός περιμένει την μεγάλη λαμακι@ σου για να μας φτιάξεις το κέφι, με τόσα στραβά που συμβαίνουν είσαι η μόνη μας ελπίδα για διασκέδαση! Μην αλλάξεις τίποτα να είσαι ο εαυτός σου!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...