Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Mega όπως πάντα άραγε.....

Ή....Noor 1 όπως πάντα !!!


Διαμαρτύρεται το συμπαθές e-hani γιατί δεν εκπέμπει το κανάλι του κατηγορουμένου για ... ολόκληρο τον ποινικό κώδικα ή άλλιως  Mega στην Αράχωβα (βλ. ΕΔΩ)

Πόσο εύκολα ξεχνάμε ως λαός δηλαδή είναι απίστευτο......

Αναφέρει σε κάποιο σημείο: "είναι στις καρδιές του κάθε μεσηλικου και πιο γηραιού Έλληνα, μιας και του θυμίζει κάποιες άλλες εποχές, που με χαρά αφηγείται στους νεότερους, την αλλαγή του τηλεοπτικού σκηνικού στην Ελλάδα".

Εμένα πάλι μου θυμίζει το ξεκίνημα της δεκαετίας που διανύουμε όπου ήταν το κανάλι - πρωτεργάτης στην ωραιοποίηση των μνημονίων και αποδεδειγμένα "τα άρπαζε" από το ΔΝΤ για να μας πει τι καλό και .... απελευθερωτικό είναι το μνημόνιο.

Να τα λέμε κι αυτά !!!

Σε άλλο σημείο: "Βλέπετε ο ιδιοκτήτης του Mega Channel πλέον τυγχάνει να είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Μαρινάκης."

Αναμφισβήτητα ο χοντρός είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, παρόλο που έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ καταδικαστικές αποφάσεις για απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο !!!

Σιγά μην σεβαστούμε και τον .... νόμο με τόσα λεφτά που έχουμε !!!!!

Να τα λέμε κι αυτά !!!

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ανδρείκελου Κούλη στην πρωθυπουργία, επιτέθηκε με τους μπράβους του σε κοινή θέα σε λιμάνι νησιού στον πρώην αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Πάνο Καμμένο και την οικογένειά του. Φαντάσου πόσο πανίσχυρος αισθάνεται από νομικής απόψεως αλλά και ό,τι δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο αφού επιτίθεται ακόμη και σε γυναικόπαιδα.

Να τα λέμε κι αυτά !!!

Αν δε πάμε και παραπέρα και πιάσουμε την υπόθεση Noor1, την μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που εισήλθε ποτέ στην Ευρώπη, χάνουμε την..... "μπάλα" με τον τύπο. Όλοι οι μάρτυρες..... περιέργως εγκατέλειψαν τον μάταιο τούτο κόσμο από "ατυχήματα" !!!
Κάτι συμπτώσεις.....

Να τα λέμε κι αυτά !!!

Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του «πραγματικού», όπως αναφέρει MEGA, η οποία "χάθηκε" στο βόθρο την "αντικειμενικότητας" των σημερινών ΜΜΠ (μέσα μαζικής προπαγάνδας- κατά κόσμον ΜΜΕ): 

«Καλούμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει "αρπάξει" με "νόμιμο" τρόπο την επωνυμία "MEGA" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάμπλουτοι "φιλάνθρωποι" επιχειρηματίες - και οι παρ'αυτών "Ρασπούτιν"- έκλεισαν με δόλιο τρόπο. Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name "MEGA", αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ.. Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega».

Να τα λέμε κι αυτά !!!

Συμπερασματικά : να κι αν εκπέμψει, να κι αν δεν εκπέμψει το κανάλι. Άλλο με φοβίζει εμένα. Ότι τα μνημόνια ΔΕΝ ήρθαν τυχαία. Μάλλον μας πήραν χαμπάρι ότι τα "σηκώνει" ο σβέρκος μας, άρα και πολύ δύσκολα να φύγουν......

Αυτά ας μην τα .... λέμε !!!

(Αφού θα ναι αυτό που λέει και διηγώντας τα, να κλαίς)


Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...