Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Σαν αύριο η φωτιά στον Όσιο πέρυσι

 Κι επειδή δεν έχουμε αδικήσει ποτέ, 



το όρθιο γίδι 🐐 που παριστάνει τον δήμαρχο, ιδού το έγγραφο που τον "αθωώνει".


Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.




Το διακινεί λοιπόν με την προσφιλή του μέθοδο (viber) και λέει ότι και να καεί ο Όσιος, δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα. 

Σωπα ρε φίλε !!! 

Απ' το μαύρο περιθώριο δίπλα, βλέπεται ότι έτσι το λάβαμε, άρα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία. Πιθανότατα είναι 11/07/23.


Πριν πάμε να δούμε όμως τι λέει αυτό το έκτρωμα, ας πάμε ένα βήμα πίσω. Που φαίνεται να έχει κάνει focus, διακινώντας αυτό το έγγραφο και κάνοντας δηλώσεις (βλ. παρακάτω βίντεο από το 02:15 και μετά) πως "πάνω κάτω" δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την πυροπροστασία στον Όσιο ??? 




Η ''στόχευση'' πλέον είναι στο πως θα δικαιολογηθεί. Πως θα πει εγώ δεν φταίω σε τίποτα. 


Ενώ η  ''στόχευση'', το focus θα έπρεπε να είναι: πως θα επιτύχουμε με κάθε κόστος την πυροπροστασία στον Όσιο. Προς Θεού να μην κινδυνεύσει πάλι το μοναστήρι. Δεν συζητάμε να καεί εκ νέου κάποιο μέρος του. Ούτε να κινδυνεύσει όμως.

Με ποιο τρόπο ???


Αγνοώντας την αρχαιολογία και πηγαίνοντας αυτόφωρο για τον Όσιο ??? Δεν αξίζει τον κόπο ??? Και να δούμε ποιο δικαστήριο θα δικάσει ???


Παίρνοντας 10 - 20 από πολίτες ή εθελοντές και πηγαίνοντας κάθε ημέρα, ή μέρα πάρα μέρα στο γραφείο της Μενδώνη και των λοιπών ???


Την μια ημέρα στην υπουργό, την επόμενη στην Περιφέρεια, την επόμενη στην Πολιτική Προστασία, διαμαρτυρία συνεχώς.


 Αναγκάζοντάς τους να πούνε στο περίπου: 

''Μας έχουν σπάσει τα νεύρα, δεν μπορεί να τους έχουμε συνέχεια μες τα πόδια μας. Ας κάνουμε επιτέλους ότι πρέπει''.


Κάποιος τρόπος υπάρχει. ΑΝ θες να πιέσεις. Εκτός αν ΔΕΝ θες να πιέσεις λόγω Ντόρας, ψηλού και αυτών που τον πατροναρουν. Να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας με την ΝΔ, έτσι ???


😂 😂 😂


Το έγγραφο της πλάκας ενώ απευθύνεται ("προς:"), αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών, υπουργό Πολιτισμού και εισαγγελέα, τους ρωτάει ποιες ημέρες να προβεί ο δήμος σε αποψίλωση !!!


😮😮😮




Άμα μάθετε να φτιάχνετε δημόσια έγγραφα, πάρτε με τηλέφωνο. 😜 

Ποιος από τους τρεις να απαντήσει ???


Ο Λιβάνιος, η Μενδωνη ή ο εισαγγελέας βρε γίδι 🐐???


Ή να ορίσουν από μια διαφορετική ημέρα και οι τρεις ???


😁😁😁


Ενώ δεν φαίνεται να έχει γίνει κοινοποίηση, στην καθ' ύλην αρμόδια δηλαδή την αρχαιολογία, η οποία επίσημα δεν ξέρει τίποτα για αυτό.


Μπράβο σας. 


Λοιπόν το έγγραφο αυτό όπως είναι γραμμένο, θα έπρεπε να απευθύνεται στην αρχαιολογία ("προς:"), με κοινοποίηση στους τρεις ("cc:").


Δηλαδή να ζητάει από τον καθ ύλη αρμόδιο της ημερομηνίες και να έχει ως μπαμπούλα ας το πούμε, ότι υπουργός, υφυπουργός, εισαγγελέας είναι ενήμεροι. 


Διαφορετικά θα έπρεπε να λέει: "παρακαλούμε όπως μεσολάβησετε, ώστε η αρχαιολογία μας ορίσει ημερομηνίες" κλπ κλπ και πάλι όμως κοινοποίηση στην αρχαιολογία, η όποια θα έπρεπε να είναι σε κάθε περίπτωση ενήμερη.


Τώρα έστειλε μια μπαρούφα, οι άλλοι έτσι κι αλλιώς δεν... καίγονται (🤣) να δώσουν λύση και ως εκ τούτου, μας έμειναν μόνο οι παρακλήσεις:




Οι οποίες βέβαια καλές, χρυσές και άγιες είναι, καλώς γίνονται αλλά το: "συν Αθηνά και χείρα κίνει",  πάει το ξεχάσαμε ???




Kαι για όσους δεν διαθέτουν fb, παραθέτω υπό μορφή screenshot, μια σχετική ανάρτηση του κ. Δημητρίου Λαγού εκ Στειριου. 






https://www.daa.gov.gr/newsite/eniaios-dimos-daa/anakoinwseis/4495--a-.html?fbclid=IwY2xjawE0eL5leHRuA2FlbQIxMQABHYgFcrf2SLXdx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένας δήμαρχος

Μέσα στην παρανομία Για όσους δεν έχουν fb, αναδημοσιεύω χθεσινή ανάρτηση του  κ.  Στέργιου Μπακολουκά