Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αιδώς Αργείοι !!!

Υπάρχει άραγε χειρότερος από το φασίστα; Ασφαλώς! Ο ναζί που παρουσιάζεται ως Αριστερός. Υποκριτής και φασίστας μαζί.
Που είναι άραγε αυτά τα παλιοτόμαρα; Εκεί που υπάρχει κονόμα, εξουσία. Στη χώρα μας έχουν μαζευτεί σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ.
που πιάστηκε κορόιδο και ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Αντί για καλύτερα βρήκε κάτι λαμόγια, που υιοθετούν ακροδεξιά πολιτική, που συνέχισαν τη λεηλασία των προηγούμενων. Το τι κάνουν το βλέπουμε και φρίττουμε καθημερινά.

Οι πολλοί λοιπόν απομακρύνονται αηδιασμένοι από τους Γενίτσαρους του Φασισμού. Από τους θρασύδειλους που τολμούν να υβρίζουν όσους Αντιστέκονται, που φθάνουν στο σημείο να προσβάλουν βάναυσα, όσους βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, ακόμα και όσους πέθαναν αλλά δεν λύγισαν.

Για την απίστευτη προσβολή που έκαναν με το "προσκύνημα" στην Μακρόνησο, οι συνδαιτυμόνες του Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων ακροδεξιών με καλύπτουν τα γεμάτα οργή σχόλια του κόσμου. Τι να πω άλλωστε; Σε ποιους; Στους υποτακτικούς τοκογλύφων; Στους τσανακογλείφτες των πλουσίων; Στους ανθρωποφάγους; Μ’ αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα διάλογο. Καταλαβαίνουν μόνο τη μάσα, την αρπαχτή, τίποτε άλλο. Ξεπέρασαν όχι μόνο το Μητσοτάκη αλλά και αυτή ακόμα τη συμμορία της Χρυσής Ορδής.

Και το κάνουν ακριβώς για να αποδείξουν την πίστη τους στα αφεντικά τους. Στο μεγάλο Κεφάλαιο που καταδυναστεύει τον τόπο και πλιατσικολογεί ασταμάτητα. Πως θα δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έλεγαν για να εξαπατήσουν τους πολλούς; Με το να γίνουν «βασιλικότεροι του βασιλέως». Με το να καταπατήσουν κάθε σύμβολο, να σπιλώσουν κάθε έναν που αγωνίζεται πραγματικά.

Πόσο τιποτένιοι είναι! Και βλάκες. Νομίζουν πως με το ρίξουν λάσπη σε άλλους θα γλυτώσουν την κατακραυγή για τα πολλά και μεγάλα εγκλήματά τους. Κάνουν πλέον πράγματα που οι ακροδεξιοί μόνο τα ονειρεύτηκαν.

Διπλή η πρόσφατη Ύβρη τους. Προς τους αδούλωτους, προς αυτούς που δεν συμβιβάστηκαν, που αγωνίστηκαν για ένα κόσμο Αξιοπρέπειας, Ισότητας, Ελευθερίας. Και είναι διπλή η Ύβρη γιατί προσβάλουν παλιούς αγωνιστές, ήρωες, αλλά και όσους σήμερα ακολουθούν το παράδειγμά της απάρνησης και της αυτοθυσίας. Όσους δείχνουν θάρρος, δεν διαπραγματεύονται την Συνείδηση τους και σίγουρα αντέχουν σε πολύ μεγαλύτερη πίεση, πολύ περισσότερο από 17 ώρες, που κι αυτό ακόμα έτσι το είπαν. Γιατί από την αρχή, από το πρώτο δευτερόλεπτο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σάπιοι κι έτοιμοι να προσκυνήσουν την κουτάλα…

Ο κόσμος όμως γνωρίζει. Κι οργίζεται. Παίρνει θάρρος από κάθε νίκη της Αντίστασης στο φασισμό. Συνεχίζει να πολεμά, κάθε επιτυχία του δίνει κουράγιο, αδιαφορεί για τα γαυγίσματα των δούλων του Κεφαλαίου.

Αυτοί παρουσιάστηκαν ως ριψάσπιδες για να δημιουργήσουν πανικό, σύγχυση, απογοήτευση. Αλλά δεν ήταν λιποτάκτες, ήταν πάντα ύπουλοι εχθροί μεταμφιεσμένοι. Θα έχουν λοιπόν την ίδια και χειρότερη αντιμετώπιση με τους φασίστες.

Πηγή : http://news.freelist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα